Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

Terugroepactie! Klik hier voor meer informatie

DA's Groen

DA's Groen

DA’s Groen: ontdek de duurzaamheid van DA by Erica

Bij DA Drogisterij zijn we trots op DA by Erica. In dit blog geven we je kennis over de duurzaamheid van de DA by Erica-producten. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om te weten wanneer een product echt duurzaam is en waarom. Daarom hebben we DA’s Groen gecreëerd: hier leggen we de duurzaamheidsclaims van de DA by Erica producten graag voor je uit!

DA by Erica

Bij DA by Erica draait alles om gezondheid en kracht uit de natuur. De producten zijn 100% natuurlijk gecertificeerd en dragen het COSMOS-Natural keurmerk. Dit keurmerk staat voor de hoogste standaarden op het gebied van natuurcosmetica.

Bij DA by Erica streven we naar maximale duurzaamheid. De producten zijn 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar, vrij van schadelijke stoffen en duurzaam verpakt! We zetten enkele van de belangrijkste duurzaamheidskenmerken voor je op een rijtje:

100% natuurlijk gecertificeerde producten

De producten zijn volledig natuurlijk. Dit betekent dat ze geen synthetische ingrediënten bevatten en dat de gebruikte grondstoffen afkomstig zijn uit de natuur. Bijvoorbeeld onze DA by Erica Huidolie Anti-Age Q10 met Vitamine E en Q10, dit product vermindert rimpels op een volledig natuurlijke wijze. Deze natuurlijke benadering zorgt ervoor dat je huid de beste zorg krijgt, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

DA's Groen

image

DA by Erica Gezichtscreme + Vitamine E 50 milliliter

50 Milliliter
13
.
95
image

DA by Erica Huidolie anti-age Q10 50 milliliter

50 Milliliter
16
.
95

Duurzaam verpakt

De verpakkingen zijn ontworpen met het milieu in gedachten. Voor de shampoo- en showerbars gebruiken we gerecycled papier, en de plastic verpakkingen zijn gemaakt van HDPE-plastic, een van de meest duurzame en gemakkelijk te recyclen kunststoffen. Dit materiaal kan worden gesmolten en hergebruikt zonder kwaliteitsverlies. DA’s Groen! Door het kiezen voor producten met een recyclebare verpakking, verminder je de hoeveelheid plastic afval.

Biologisch afbreekbare ingrediënten

Alle producten van DA by Erica zijn biologisch afbreekbaar, dit betekent dat ze geen schadelijke stoffen achterlaten in de natuur. Dit is bijvoorbeeld belangrijk voor producten die je onder de douche gebruikt, zoals de Shower Bars. Dit betekent een dagelijkse verzorgingsroutine zonder je zorgen te maken over de impact op het milieu.

Natuurlijk zonnefilter

Het verschil tussen natuurlijke en synthetische zonnefilters ligt in de manier waarop ze de huid beschermen tegen UV-straling. Onze DA by Erica Dagcrème SPF 30 gebruikt een mineraal filter dat de straling weerkaatst zonder de huid te irriteren. Dit in tegenstelling tot chemische filters die door de huid worden opgenomen. Daarnaast is het natuurlijke filter zo dun dat er geen witte waas achterblijft op je huid! 

Duurzame palmolie

Wanneer er palmolie in een DA by Erica product zit, is dit RSPO-gecertificeerde palmolie. Dit keurmerk garandeert dat de palmolie die wordt gebruikt niet bijdraagt aan ontbossing, verlies van biodiversiteit of een negatieve impact heeft op lokale gemeenschappen. 

Vrij van microplastics

Alle DA by Erica producten zijn vrij van Microplastics. Microplastics zijn hele kleine stukjes plastic, die vaak niet zichtbaar zijn. Helaas zijn deze stukjes plastic niet afbreekbaar in de natuur. Producten met het COSMOS keurmerk bevatten geen microplastics. Door te kiezen voor producten zonder microplastics draag je bij aan het verminderen van plasticvervuiling en help je de gezondheid van onze planeet te beschermen.

Gebruik van planten en kruiden

De DA by Erica formules bevatten biologisch geteelde planten en kruiden, zoals de calendula-lijn. Calendula, ook wel goudsbloem genoemd, staat bekend om zijn verzachtende en helende werking. Planten en kruiden zijn al eeuwenlang een bron van genezing en verzorging, en de voordelen hiervan zijn wetenschappelijk bewezen. Door biologische teeltmethoden te gebruiken zijn deze planten en kruiden vrij van pesticiden en andere chemicaliën. Dit maakt de producten niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de aarde!

DA's Groen

image

DA by Erica Calendula gelei 150 milliliter

150 Milliliter
7
.
95
6
.
36
0
%
korting
image

DA by Erica Nachtcreme calendula 50 milliliter

50 Milliliter
9
.
95
image

DA by Erica Dagcreme calendula 50 milliliter

50 Milliliter
9
.
95

Duurzame productieprocessen

De productieprocessen van DA By Erica producten zijn energiezuinig en respecteren de natuurlijke eigenschappen van de ingrediënten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van traditionele methoden zoals het trekken van kruiden op alcohol in plaats van high-tech apparatuur. Deze methoden verbruiken minder energie en hebben een kleinere ecologische voetafdruk. Het laten trekken van kruiden op alcohol kost tijd, maar zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten op een zachte en effectieve manier uit de plant of het kruid kunnen worden gehaald. Hierdoor wordt de kwaliteit van het ingrediënt behouden.

Geschikt voor de meest gevoelige huid

DA By Erica producten zijn vrij van synthetische geur-, kleur- en bewaarstoffen, aluminium, alcohol, parabenen en conserveermiddelen. De Sensitive-lijn is zelfs hypoallergeen, ideaal voor de meest gevoelige huid. Door te kiezen voor natuurlijke en hypoallergene ingrediënten zijn deze producten goed verdraagzaam. Dit maakt de producten geschikt voor iedereen, zelfs voor mensen met eczeem of rosacea. Onze Sensitive-producten bieden zachte maar effectieve verzorging, zodat je huid gezond en stralend blijft zonder synthetische toevoegingen.

Ontdek meer over DA by Erica

Ontdek de verschillende DA by Erica producten, elk zorgvuldig ontworpen om aan verschillende huidbehoeften te voldoen. En dat duurzaam, biologisch en natuurlijk!

  • Calendula: verzachtend en helend voor de huid, perfect voor het stimuleren van het zelf herstellend vermogen van de huid.
  • ⁠Sensitive: hypoallergeen, geschikt voor de meest gevoelige huid, inclusief eczeem. Speciaal samengesteld om irritatie te verminderen en de huid te kalmeren.
  • ⁠Aloe Vera: bekend om zijn helende en hydraterende eigenschappen, ideaal voor een droge, gevoelige of vochtarme huid.
  • Amandel: voedend en verzachtend, rijk aan vitamines en vetzuren die de huid beschermen en herstellen.
  • ⁠Huidoliën: voor intensieve verzorging en hydratatie, perfect voor een extra boost voor je huid!
  • Oogcrème: voor de delicate huid rondom de ogen, helpt fijne lijntjes en donkere kringen te verminderen.
  • Zonnebrand: bescherming zonder witte waas, biedt effectieve bescherming tegen UV-stralen.
  • ⁠Gezichtsreiniging: voor een schone en stralende huid, verwijdert effectief make-up en onzuiverheden.
  • ⁠Deo: effectieve bescherming tegen ongewenste geurtjes, zonder poriën te verstoppen, en zacht voor de huid.
  • Doucheproducten: voor een verfrissende en verzorgende douche, met natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten die de huid niet uitdrogen.

stoptober

Doe mee met Stoptober

Lees verder
boobtape