Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

Terugroepactie! Klik hier voor meer informatie

Hoe dan? Boobtape gebruiken

Hoe dan? Boobtape gebruiken

boobtape

Bij sommige outfits draag je liever geen beha. Dan is boobtape een ideale oplossing! Benieuwd hoe het werkt? DA legt het voor je uit!

De naam zegt het eigenlijk al: boobtape is een zelfklevende tape voor je borsten. Boobtape geeft een goede ondersteuning zodat je elke outfit zonder beha kunt dragen. De tape is speciaal ontworpen om je borsten te liften en langdurig te ondersteunen – welke cupmaat je ook hebt. De boobtape van DA is water- en zweetbestendig en blijft de hele dag goed zitten. We verkopen een zwarte en een beige tape. Je kan de tape op verschillende manieren aanbrengen. De vorm en de lift kan je zelf bepalen. De tape komt inclusief tepel covers.

Hoe gebruik je boobtape?

Je kan boobtape op verschillende manieren dragen. Zorg er van te voren wel voor dat je huid goed schoon en droog is. Knip vervolgens een stuk tape van de rol af. Vergeet voordat je de tape opplakt niet om tepel covers op te plakken, hiermee bescherm je je tepels.

Gebruik je de tape voor de eerste keer? Breng dan eerst een klein stukje tape een aantal uur op de huid aan. Zo kun je zien of er irritatie ontstaat. De tape verwijder je door er lauwwarm water of (baby)olie op te wrijven. Als je de huid spant, kan je de tape er voorzichtig aftrekken. 

Borsten en tape illu.png

Verschillende methodes 

Er zijn verschillende manieren waarop je boobtape kunt aanbrengen, afhankelijk van je outfit en van wat je wilt bedekken. Zo heb je de bandeau, de sideboob, de boobs only, kruiselings en de lowcut. Met boobtape kan je je borsten bedekken, omhoog liften of meer naar het midden duwen. 

Sideboob

⁠Een populaire methode is de sideboob (plaatje 6). Deze methode is geschikt voor de meeste halslijnen, zoals een top met V-hals en kleding met een blote rug. Plak eerst de nipple covers op de tepels. Vervolgens houd je je borsten in de gewenste positie vast en breng je de eerste strip tape vanaf de onderkant aan, ongeveer waar je beha-bandje zou zitten, langs de ronding van je borst. Gebruik, afhankelijk van je cupmaat, meerdere stroken die 1/3 met elkaar overlappen. 

Bandeau

Je kan de tape ook gebruiken voor een strapless top of jurk. Dit kan je doen met de bandeau-methode (plaatje 1). Plak de eerste strook horizontaal over het midden van je borsten (over de nipple covers). Gebruik ook hier, afhankelijk van je cupmaat, meerdere stroken die 1/3 met elkaar overlappen, tot je borsten bedekt zijn.

Kruiselings

De kruiselings-methode (plaatje 4) wordt meestal gebruikt bij lage halslijnen waarbij je wel een decolleté wil laten zien. Deze methode is zeer geschikt voor zwaardere borsten. Begin aan de onderkant van je borst en ga met de tape schuin omhoog naar de bovenkant van de andere borst. Het einde van de tape moet aan de zijkant van de borst uitkomen. Herhaal deze stap, maar dan vanuit de andere kant. Gebruik ook hier, afhankelijk van je cupmaat, meerdere stroken die 1/3 met elkaar overlappen, tot je borsten bedekt zijn.

Lowcut techniek

Voor zeer laag uitgesneden tops en jurken, gebruik je de lowcut techniek (plaatjes 3 en 5). Met deze methode lift je je borsten en ondersteun je ze goed, omdat je de tape hoog aanbrengt. Je plakt de tape vanaf de onderkant van je borst omhoog, naar je schouder. Daarbij breng je de eerste strip tape over het midden van je borst aan en laat het einde van de tape tot de bovenkant van je schouders komen. Doe dit bij beide borsten. Gebruik meerdere stroken die 1/3 met elkaar overlappen. Voor extra support kan je nog een strips overdwars (plaatje 3) aanbrengen onder je borsten (als een soort beha-bandje).

Boobs only

Met deze minimalistische methode (plaatje 2) lift je je borsten, zonder dat je veel tape hoeft te gebruiken. De methode is ook ideaal voor vrouwen met kleinere borsten. Zo doe je het: breng de tape onder je borst aan en plak het uiteinde aan de bovenkant van je borst. Doe hetzelfde bij de andere borst. Voor extra steun, of bij een grotere cupmaat, breng je nog een extra strip aan.

Boobtape

image

DA Boobtape zwart 5 meter 1 stuks

1 Stuks
5
.
99
2e
Halve
Prijs
image

DA Boobtape beige 5 meter 1 stuks

1 Stuks
5
.
99
2e
Halve
Prijs
selfcare

Hoe dan? Lief zijn voor jezelf

Lees verder
mondhygiene